Úspěchy golfistů VŠE na AM ČR

29. srpna
2023

Letošní ročník Akademického mistrovství České republiky v golfu se odehrál v krásném resortu Panorama Golf Resort na Kácově v termínu od 29. do 31.8.2023. I přes chladné a deštivé počasí přinesl tříkolový turnaj mnoho úspěchů a napínavých bojů, ať už v individuální nebo týmové části. Tým Vysoké školy ekonomické se opět vrátil na stupně vítězů a odvezl si krásné 3. místo. O tento úspěch se postaral tým ve složení Terezy Málkové, Lukáše Sitnianského, Marka Matějů a Davida Poláčka. Celkově se turnaje zúčastnilo 11 univerzitních týmů z celé České republiky.

Hráčům z VŠE se dařilo i v individuální části. Mužská kategorie byla nabitá, celkově se zúčastnilo 44 hráčů. I přesto se podařilo dvěma hráčům z týmu umístit – Lukáš Sitnianský obsadil 2. místo a hned za ním se umístil David Poláček na 3. místě. V ženské kategorii se zúčastnilo 18 hráček.

Odkaz na týmové výsledky: Mezinárodní akademické mistrovství ČR jednotlivců a univerzitních družstev | Česká golfová federace (cgf.cz)

Odkaz na výsledky jednotlivců: Mezinárodní akademické mistrovství ČR jednotlivců a univerzitních družstev | Česká golfová federace (cgf.cz)

 

Úspěchy golfistů VŠE na AM ČR