Studenti VŠE získali první a druhé místo na Přeboru vysokých škol ve sportovní gymnastice

19. května
2022

Vysoká škola ekonomická se zúčastnila Přeborů vysokých škol ve sportovní gymnastice dne 19. května 2022 v síle 2 týmů – mužské i ženské reprezentace. Reprezentanti VŠE získali první a druhé místo v individuálních disciplínách. Závody byly příjemným zakončením semestru, kdy si cvičenci z oddílu pod vedením Mgr. Miroslava Libry a Mgr. Jarmily Linkové mohli vyzkoušet všechny nabyté dovednosti, sílu a koordinaci v rámci sestav a napříč zúčastněnými vysokými školami.

Závody pro nás zúčastněné byly velmi inspirativní v rozšíření pohledu, které další pohybové a výkonnostní milníky lze pokořit, s jakým množstvím zajímavými lidmi se potkat a jak dále komplexně pracovat na udržení a zlepšení fyzické kondice, která je přínosná pro zdravý a naplněný život. Navíc díky dobrému umístění na závodech v rámci reprezentace VŠE, příjemnému prostředí tělocvičny se zázemím a se zajištěným stravováním jsme odjížděli více než nadšení do dalšího semestru sportovní gymnastiky v září.

Nabídku účastnit se akademických her jsem brala jako velkou poctu. Již první přínos samotných závodů spatřuji v tom, že jsem se velmi posunula ve cvičení na bradlech, která nejsou součástí sokolských závodů. Toto nářadí jsem si velmi rychle zamilovala a počítám s tím, že se jim budu více věnovat i nadále.” – Lucie Schrőtterová, členka týmu VŠE

Škrobánková Růžena – Lucie Schrőtterová
Hanousek Lukáš – Martin Jílek

 

  

Studenti VŠE získali první a druhé místo na Přeboru vysokých škol ve sportovní gymnastice
  • Autor: Martin Jílek
  • Vytvořeno:
  • Poslední aktualizace: