Akademické mistrovství ČR 2019 v golfu s účastí VŠE

12. září
2019

Letošní ročník Akademického mistrovství České republiky v golfu se odehrál v Golf resortu Kaskáda v těsné blízkosti Brna v termínu od 10 do 12 září 2019. Tento tříkolový turnaj přinesl napínavé boje jak o individuální, tak i týmové tituly. Vysoká škola Ekonomická obhajovala tituly v obou kategoriích a náležitě se předvedla za krásného počasí i letos.

Individuální titul akademického mistra ČR získal po nervy drásající koncovce reprezentant VŠE Jakub Pokorný, který zvítězil na poslední jamce před dvěma reprezentanty Univerzity Karlovy. Jakub zahrál skvělá kola za 74, 68 a 67 ran. Na pátém místě individuálního pořadí se umístil reprezentant Erik Palkovský, následovaný spoluhráčem Janem Hejnou. Poslední reprezentant David Makovský se umístil ve druhé desítce pořadí.

Týmové soutěži opět dominovala Vysoká škola Ekonomická, která tak úspěšně obhájila titul a v příštím roce bude útočit na zkompletování hattricku. O tento úspěch se postaral tým, ve složení Jakub Pokorný, Erik Palkovský, Jan Hejna a David Makovský.

David Makovský – FPH

 

https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj/ziskane-body-z-turnaje?tournamentId=561118754

 

Akademické mistrovství ČR 2019 v golfu s účastí VŠE