Studenti školy získali tituly Akademických mistrů ČR v golfu

1. října
2018

Akademické mistroství republiky se odehrálo kousek za Prahou na golfovém hřišti Panorama Golf Resort – Kácov, v termínu 10. – 12. 9. 2018. Hrála se kombinace devítek River & Meadows. Na tříkolovém turnaji se hrálo o individuální i týmové tituly. Poměrně těžké hřiště a vítr velmi potrápili celé startovní pole. I přesto byly k vidění velmi dobré výsledky, včetně rekordu hřiště.

V individuálních umístěních získala VŠE hned tři umístění „TOP 5“. Nejlépe reprezentoval Jakub Pokorný, který skončil na celkovém prvním místě po skvělých kolech 71, 68 a 67 a získal titul Akademický mistr ČR v golfu pro rok 2018. Jen o pár ran za ním, na třetím místě, skončil Erik Palkovský. TOP 5 uzavíral třetí reprezentant VŠE, Jan Hejna, který odehrál taktéž skvělá kola.

Největší úspěch letošního ročníku je první místo Vysoké školy ekonomické v soutěži družstev. Získala tak poprvé titul Akademický mistr ČR v golfu pro rok 2018. O tento úspěch se postaral tým ve složení Jakub Pokorný (FFÚ), Erik Palkovský (FPH), Jan Hejna (FFÚ) a Filip Horáček (FPH).

Za golf tým VŠE Palkovský Erik – FPH

 

Studenti školy získali tituly Akademických mistrů ČR v golfu