České akademické hry 2011 – Aerobik

13. září
2011

Na desátý ročník Českých akademických her se do soutěže v Aerobiku přihlásilo 65 studentek vysokých škol České republiky. Vysoká škola ekonomická v Praze měla oproti minulým ročníkům v aerobiku nejpočetnější zastoupení. Studentky VŠE využily maximální počet míst, který připouštěly propozice pro jednu vysokou školu.

Sedmého června byla v Areálu Sportcentra České zemědělské univerzity zahájena soutěž v aerobiku hodinou Easy Dance Aerobik pod vedením lektora Davida Hufa. Toho vystřídala lektorka Zuzana Švíková a její hodinový Dance Aerobik studentky doslova roztančil.

Po těchto dvou lekcích vybrali rozhodčí patnáct finalistek. Jen čtyřicetpět minut finálového cvičení stačilo lektorce Švíkové k vystupňování výkonu závodnic na maximum a komise rozhodčích pak snadno rozhodla o jejich konečném umístění.

Z Vysoké školy ekonomické se do finále probojovaly Kamila Bezpalcová (FIS) a Jana Smejkalová (FMV). Soutěže se za VŠE dále zúčasnily: Dědinová Michaela (FMV), Germanová Kateřina (FMV), Honcová Martina (FMV), Kociánová Andrea (FPH), Kubíková Klára (FMV), Maráková Eliška (FFU), Strašková Michaela (FFU), Šedivá Radka (FMV), Šolcová Michaela (FMV) a Švejcarová Pavla (FMV).

Všem studentkám děkujeme za reprezentaci VŠE a přejeme úspěch v dalších sportovních soutěžích.

Za CTVS Irena Stejskalová

České akademické hry 2011 – Aerobik