Nově zrenovované fotbalové hřiště ve sportovním centru kolejí VŠE na Jarově.

Dne 20.9. 2023 bylo slavnostně uvedeno do provozu nově zrenovované fotbalové hřiště ve sportovním centru kolejí VŠE na Jarově.

Slavnostního uvedení se zúčastnil ředitel Centra tělesné výchovy a sportu VŠE  Mgr. Tomáš Pachl ředitel SÚZ VŠE Ing. Ota ZIMA, CSc., MBA a další  pracovníci, kteří  se podíleli na přípravě a realizace renovace hřiště jako pan Martin Haniak, Pavel Dvořák, Ing. Jan Zavřel a další .

Před zadáním výběrového řízení proběhla konzultace s odborníky v oboru, ke spolupráci bylo přizváno CTVS VŠE . Proběhla  návštěva a obhlídka hřišť na malou kopanou  mj. na kolejích ČZU v Suchdole, v tréninkovém centru AC Sparty Praha na Strahově, sportovním centru Pražačka a jinde. Na základě i těchto zkušeností proběhlo výběrové řízení na realizaci renovace. Ve výběrovém řízení zvítězila firma Sportcentrum s.r.o. Praha. Umělý trávník dodala belgická firma LanoGrass, předpokládaná životnost 10 – 15 let.  Současně probíhá výměna a oprava ohrazení hřiště.

Prohlášení o shodě o technických požadavcích na výrobky dodaných firmou Sport technik bohemia s.r.o.  a popis vlastností nového povrchu hřište Profoot TLT Star 45-16 od společnosti LANO SPORTS NV.
Potvrzení kvality o dosažení požadovaných parametrů.

Fotbalové hřiště je k dispozici pro studenty i pro veřejnost. Studenti si mohou provést rezervaci přes systém ISKAM a pro veřejnost je k dispozici online rezervace na stánkách www.sportcentrumjarov.cz.

SÚZ

  • Autor: Webmaster
  • Vytvořeno:
  • Poslední aktualizace: