Narozeniny VŠE

Ve středu 26. dubna se na Jarově uskutečnil největší festival studentů VŠE – dlouho očekávaná oslava 70. narozenin školy, kterou navštívilo 2 350 lidí!

V rámci akce proběhl tradiční Souboj fakult, kde mezi sebou jednotlivé fakulty bojovaly o Rektorský pohár. Odehrály se 4 napjaté souboje mezi zástupci všech šesti fakult, a to souboj siláků a silaček, soutěž oblíbených pedagogů, souboj studentských senátorů a volba krále a královny festivalu. Dále mohli studenti svou fakultu podpořit nasbíráním bodů účastí v disciplínách pořádaných studentskými spolky.

Díky velké účasti a podpoře všech studentů se jednalo o velmi vyrovnaný souboj, vítěz však mohl být pouze jeden a tímto gratulujeme v letošním souboji Fakultě financí a účetnictví!

O příjemnou atmosféru se též postarali DJové a skvělé kapely Čára, Drt & Fut a Spektrum, součástí bohatého programu bylo i vystoupení vítězů Talentu VŠE 2022 Davida Fiedlera a Daniela Pastery. Kromě pestrých aktivit proběhla také módní přehlídka nového VŠE merche v podání VŠE Crew a slavnostní krájení dortu, kterého se ujal samotný pan rektor.

Doufáme, že jste si festival užili, a moc děkujeme za hojnou účast. Těšíme se na Vás všechny opět v příštím školním roce!