Maraton – ano, a ve školní tělocvičně byl odehrán volejbalový

20. listopadu
2021

Pod slovem maraton se většina z nás vyděsí a představí si nesmyslně dlouho trať, kterou musí uběhnout. Řekne si, to přece nikdy nemůžu dokázat, to je hrozně dlouhé. To však neplatí o volejbalové akci, která již dlouhá léta nese název VOLEJBALOVÝ MARATON. Každý rok se schází nejodvážnější volejbalový nadšenci školy, aby tento svátek společně oslavili. Samozřejmě kde jinde než na hřišti v tělocvičně VŠE.

Hlavním poselstvím této akce je hrát v nepřetržitě 24 hodin volejbal. Na začátku akce se vyberou dva početné týmy (Sluníčka a Hvězdičky), které proti sobě celou noc hrají jednotlivá utkání. Celá akce se nese v duchu Fair play a hlavně dobrého pocitu ze hry. V letošním roce se sešla spousta nových a nadaných prváků, kteří vytvořili spolu se staršími a ostřílenějšími matadory neskutečné týmy a hlavně skvělou partu. Odpadlíci, kteří si chtěli na chvilku zdřímnout, nedostali žádný prostor, jelikož tato akce je hlavním volejbalovým svátkem za celý rok. Samozřejmě došlo i na vodní bitvy a skupinové přestřelky. Vše se ovšem neslo ve velice přátelském duchu.

Za noc nás čekala i tkz. VIP utkání, ve kterých se vždy utkávali nejlepší výběry chlapců, děvčat, smíšených družstev nebo veteránů. Celá akce se nesla ve velmi příjemném a přátelském duchu a všem bych další účast doporučil. Určitě nebudete ochuzeni ani o slavnostní půlnoční přípitek a možná se dočkáte i půlnočního překvapení od našich nejaktivnějších a nejzábavnějších hráčů a hráček. Za celou skupinu bychom chtěli poděkovat panu Boštičkovi a Honzovi s Aničkou, kteří celou akci společně zorganizovali a zajistili klidný a ničím nerušený průběh.

Za celou skupinu byl nedobrovolně donucen napsat Jan Kaisler (FFÚ)

Maraton – ano, a ve školní tělocvičně byl odehrán volejbalový