Volejbal v zimním semestru zakončen turnajem smíšených družstev

16. prosince
2011

V sobotu 3. prosince se v hale Na Třebešíně opět konal téměř již tradiční zimní turnaj smíšených družstev KPMG Fit Cup 2011. Kapacita nižší i vyšší kategorie byla opět zcela naplněna, v každé z nich se sešlo 12 týmů a za celý den se tak na třebešínských hřištích vystřídalo skoro 150 volejbalových nadšenců.

Předmikulášská volejbalová akce začala v 8 hodin ráno, kdy byl zahájen turnaj nižší výkonnosti a skončila až kolem desáté hodiny večerní, kdy se po dohrání vyšší výkonnosti vyhlašovaly výsledky.

Díky společnosti KPMG jsme ani letos rozhodně netrpěli hladem nebo žízní, každý tým byl vybaven zásobou výborných baget, ovoce a tyčinek a všichni jsme dostali krásná trička. Navíc vítězné týmy obdržely od KPMG hodnotné ceny. V týmu „KPMG“ hráli současní nebo bývalí studenti VŠE, zaměstnanci společnosti.

Nižší výkonnost ovládl tým „Udača“, který ve finále porazil „Holki“ – tým děvčat hrajících vysokoškolskou volejbalovou ligu za VŠE „B“. Ve vyšší výkonnosti pak zvítězil tým „Pozdní sběr“ a na nejvyšších stupních ho doplnili ještě „Nekompletní“ a „Rychlý pípy“.

Snad jsme tedy během celého náročného hracího dne ukázali dostatek bojovnosti, volejbalového umění a nadšení, abychom mohli doufat v další a další ročníky. Děkujeme CTVS VŠE za organizaci a společnosti KPMG za podporu a těšíme se opět v létě na antukový Fit Cup.

Bc. Kristýna Ficherová, FPH

Výsledky turnaje

Volejbal v zimním semestru zakončen turnajem smíšených družstev